donderdag 20 oktober 2011

Must see: Friends with Benefit


Ik ben dol op films en series. Het liefst ga ik voor elke nieuwe film naar de bioscoop. Maar als ik dat moest doen dan zal al snel mijn zakgeld en mijn tijd op zijn. Soms is het voor mij heel lang wachten voordat een film uit is om hem te gaan kopen of voordat hij op de televisie komt.

 Vandaag wil ik het met jullie over de film 'Friends with Benefit' hebben. Dit lijkt mijn zo'n komische film.  Ik kan niet wachten totdat ik hem in de bioscoop zie of dat hij uitkomt op dvd dan zal ik hem zeker gaan kopen. Gewoon het verhaal al spreekt me heel erg aan. Dat twee vrienden een affaire beginnen zonder dat ze een relatie hebben of verliefd op elkaar worden. Dat kan ook haast onmogelijk zijn in films. Als ik foto's zie van die twee dan vind ik ze ook nog eens bij elkaar passen. En aangezien Justin Timberlake erin meespeelt maakt het alleen maar nog leuker :D.

Ook zal ik jullie even de trailer showen. Als ik de trailer al zie moet ik lachen gewoon om hoe ze een afspraak maken en hoe ze elkaar beloven om niet op elkaar verliefd te worden vind ik al geniaal.


 Beschrijving:
Nadat ze ieder een rampzalige relatie hebben beëindigd, besluiten een vrouwelijke headhunter en haar nieuwste klant om seksmaatjes te worden. Ze beloven elkaar om ermee te stoppen wanneer een van beiden emotioneel gebonden raakt. In het begin gaat het goed, maar al snel worden de twee vrienden verliefd en moeten ze erachter zien te komen wat ze voor elkaar betekenen.
 Bron: www.film1.nl

Bron: www.google.nl en www.youtube.com

Gaan jullie denk je naar deze film? Of gaan jullie nadat hij uitkomt hem kopen? Laat het me weten.


  

1 reacties:

Tessa zei

Ik wil hem ook zeker zien, denk dat ik hem ga downloaden ;)

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Volgers

Volg me!

Follow beautypolish